Home Prijslijst Tips Contact Verkoop

Tips hoe u uw nagels het beste kunt onderhouden 

U heeft een mooie set acrylnagels laten zetten,en om deze ook echt mooi te houden zijn hier een aantal tips:

 *   Zorg dat u minimaal 1 keer per dag uw nagelriemen insmeert met verzorgende nagelriemolie. Dit houdt uw nagelriemen en nagels soepel waardoor ze minder snel beschadigen wanneer u ze stoot.

 *   Als u uw nagels zelf wilt vijlen gebruik dan altijd een papiervijl. Deze zijn te koop bij uw nagelstyliste. Stalen vijlen zijn slecht voor de nagels. Knip NOOIT in uw kunstnagel, deze zal breken en scheuren.

 *   Als u nagellak wilt verwijderen gebruik dan nagellakremover ZONDER aceton.

 *   De eerste 24 uur harden de nagels nog uit. Vermijd daarom stoten.

 *   Door stoten en peuteren kan er lucht onder uw nagels komen. Wanneer u dit opmerkt is het aan te bevelen om uw nagels eerder bij te laten werken, en vooral niet aan de randjes te peuteren.!!! Anders heeft u kans dat er bacteriŽn onder komen en u daardoor een schimmelnagel oploopt.

 *   Meld altijd wanneer u medicijnen gebruikt, dit kan invloed hebben op de nagels. Deze kunnen loslaten of breken.

 *   Als u veel met uw handen in het water zit is het raadzaam handschoenen te dragen, omdat u anders de kans loopt een schimmel op te lopen.

 *   Ook wanneer u in de tuin werkt is het raadzaam handschoenen te dragen. In aarde zitten veel schimmels en gisten die onder uw nagel schade kunnen aanbrengen.

 *   Wanneer u uw nagels aan de onderkant wilt schoonmaken, kunt u dat makkelijk doen door met een tandenborstel en water de onderkant schoon te borstelen.  

     Gebruik uw nagels niet als gereedschap, behandel ze met zorg.


   
Nagelstudio Nanda | Schoolstraat 10 | 1674 PD | Opperdoes | T. 06-13721833 | E. info@nagelstudionanda.nl